Carne de manzat romaneasca in reteaua Carrefour

Carne de manzat romaneasca in reteaua Carrefour

 

carrefourCarrefour a lansat cea de-a 4-a Filiera a Calitatii pentru Carnea de Manzat, provenita de la doua ferme de carne din judetele Arges si Brasov, rasa Charolaise, animale care cresc liber pe pasuni de munte, hranite 100% natural cu iarba proaspata, fan si cereale, dupa cum au declarat oficialii retailerului francez. Produsele sunt disponibile in toate hipermarketurile Carrefour din Bucuresti si la comanda, din aceasta luna, prin Bringo. Carnea este transata si ambalata in abatorul Diana de la Ramnicu Valcea, iar produsele sunt livrate, in prima faza, doar catre hipermarketurile Carrefour din Bucuresti. Animalele provin de la Ferma Agricola Valsanesti din judetul Arges (propietar Ionut Piuaru) si de la o ferma din comuna Dacia din judetul Brasov. Cele doua vor asigura circa 20% din carnea de manzat vanduta la nivelul retelei pana la sfarsitul acestui an (circa 100 tone), urmand ca in cativa ani ponderea produselor autohtone sa creasca pana la 50%.

Citeste si Seceta mare in Dobrogea. Daca nu ploua in 10 zile, e jale!

Filiera Calitatii Carne de Manzat se alatura celorlalte 3 lansate de Carrefour in Romania, incepand cu 2008, pentru porc, morcov si cartofi, asigurand controlul calitatii produselor oferite.

Filiera Calitatii Carrefour ofera micilor producatori locali o serie de avantaje ca eliminarea problemelor de desfacere, previzionarea clara a vanzarilor, siguranta preturilor negociate, stabilitatea parteneriatului si sustinerea logistica, potrivit declaratiilor reprezentantilor Carrefour.

In Romania, grupul francez detine 318 magazine, hipermarketuri si supermarketuri, dar si un magazin de comert online, Carrefour Online. In perioada ianuarie – martie, afacerile locale ale francezilor au atins 486 milioane euro.

One thought on “Carne de manzat romaneasca in reteaua Carrefour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *