Bani suplimentari la integrare pe 14 octombrie – profituri in crestere

Bani suplimentari la integrare pe 14 octombrie – profituri in crestere

 

14oc_tBFSAstazi se anunta formule speciale de castiguri suplimentare de catre vedetele integrarii din Romania la BucharestFoodSummit.ro – Cel mai mare si important eveniment international al toamnei din Romania in agribusines, productie alimentara, productie de bauturi, retail si HoReCa.
Editia a III-a: 21 septembrie – 19 noiembrie 2020.

La ora 11:00 pe 14 octombrie marii integratori din Romania: Dimitrie Musca, Alexandru Baciu, Nicusor Serban, Nicolae Badea, impreuna cu Emil Dumitru – Secretar de Stat, Nicolae Istudor – rector ASE, Sorin Mihai Cimpeanu – rector USAMV etc., intr-o conferinta SOLD OUT, prezinta retete de crestere a profitului si trec in revista fondurile disponibile pentru investitii.

musca

Producatorii romani devin tot mai constienti ca integrarea este singura calea care le poate rentabiliza business-ul in conditiile in care concurenta este tot mai apriga pe piata.
nicusor_serban

Integrare si Asociere

Romania are modele de succes care pot constitui un bun exemplu de urmat pentru multi fermieri.

alexandru_baciu

Nicolae-Badea

Conferinta va fi moderata de Gabriel Biris, Partener Fondator, Casa de Avocatura Biris-Goran, Co-moderator fiind Bogdan Popovici, BucharestFoodSummit. Generatorii de dezbatere sunt Valeriu Tabara, presedinte ASAS, Nicolae Badea – presedinte Computerland, Sorin Mihai Campeanu – rector USAMV, Adrian Radulescu – presedinte Asociatia Fermierilor Romani, Alexandru Stanescu – presedinte Comisia pentru Agricultura, Camera Deputatilor si Nicolae Istudor, Rector ASE Bucuresti, Razvan Teodorescu – Prorector USAMV.

 

Calin-Musca

“Zootehnia romaneasca dispare? E preferabil ca profitul sa fie din importuri” – raspunsul vine de la un reprezentant al noii generatii de fermieri, un alt model de antreprenor de succes, care face fata cu brio provocarilor actuale. Este vorba de Calin Musca, proprietarul PorkProd, fiul fermierului Dimitrie Musca din Arad.

Biris

Pe lista speakerilor se va afla si Emil Dumitru, secretar de Stat in MADR, care ne va pune la curent cu mecanismele prin care statul roman vrea sa ii incurajeze pe fermierii sa integreze productia si sa se asocieze: de altfel si unul dintre obiectivele majore ale viitorului Plan National Strategic – „Mecanisme guvernamentale pentru stimularea integrarii”.

emil-dumitru

Printre participantii la conferinta se mai numara Nicu Vasile, presedinte LAPAR, Valentin Vladut, director general Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Masini si Instalatii Destinate Agriculturii si Industriei Alimentare (INMA), Jozsef Toth, antreprenor Juglans Dacic, Alexandru Ungurelu si Dinu Dinulescu – BucharestFoodSummit.

BucharestFoodSummit.ro este organizat in parteneriat cu #RomaniaFunctioneaza, FoodBiz, CEC Bank, Casa de Avocatura Biris-Goran, ASAS, ASPES, FIHR, ICDP – Maracineni, HORA, Agrostandard si Academia de Studii Economice Bucuresti.

Sponsorii evenimentului: Sponsor Gold – Computerland Romania, Exclusive Pure Water Partner – Aqua Carpatica, Wine Partner – Domeniile Samburesti.

Partenerii media: FoodBiz, #RomaniaFunctioneaza, Agrostandard, Lumea Banilor, EVZ, TVRi si Economistul.

Banii, investitiile, integrarea si profitul – toate dezbaterile din conferinta – la dispozitia tuturor incepand din 15 octombrie in revista FoodBiz.ro, Agrostandard.ro si pe site-ul BucharestFoodSummit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *