APIA lucreaza in week-end pana la data de 15 mai!

APIA lucreaza in week-end pana la data de 15 mai!

 

PRAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura reaminteste fermierilor care nu au depus inca cererea unica de plata ca sunt asteptati sa se prezinte la Centrele judetene/locale APIA, in vederea depunerii cererii. Pentru a veni in sprijinul fermierilor, centrele judetene si locale ale APIA vor lucra in fiecare zi, inclusiv sambata si duminica, pana la data de 15 mai 2019. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca in perioada 01 martie – 3 mai 2019, in cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plata, a fost depus un numar de 684.495 de cereri, pentru o suprafata de 5.036.328 de hectare.

Citeste si Atentie, pomicultori! Temperaturile vor scadea pana spre ‎0 °C dupa data de 6 mai

Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2019 sunt disponibile pe pagina de inceput a site-ul APIA: www.apia.org.ro, la link-ul: http://www.apia.org.ro/…/m…/materiale-de-informare-anul-2019 .
Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Citeste si Actiuni si termene APIA in perioada 30 aprilie – 31 mai 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *