Admitere USAMV Bucuresti – fara taxe de inscriere sau de inmatriculare!

Admitere USAMV Bucuresti – fara taxe de inscriere sau de inmatriculare!

 

usamvUSAMV da startul inscrierilor ONLINE pentru admitere 2020-2021. Inscrierea si inmatricularea la cele sapte facultati ale Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV) se vor face fara taxe, informeaza un comunicat de presa al institutiei. Peste 3.400 de locuri, dintre care 2.100 la buget, sunt disponibile la cele sapte facultati pentru studii universitare de licenta si master. Inscrierea pentru concursul de admitere la studii universitare de licenta se va desfasura astfel:

* 6 – 22 iulie programul de studii Medicina veterinara – Facultatea de Medicina Veterinara;

* 6 – 25 iulie programele de studii organizate de Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura, Facultatea de Ingineria si Gestiunea Productiilor Animaliere, Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management si Dezvoltare Rurala.

Inscrierea pentru concursul de admitere la studii universitare de master se va desfasura in perioada 1 – 18 iulie pentru toate programele de studii organizate in cele sapte facultati din cadrul USAMV.

“Concursul de admitere se va derula in mediul online, prin intermediul platformei dedicate si va consta in completarea unui formular tip cu incarcarea documentelor specificate in metodologia de admitere si in ghidul de admitere. Dupa analiza documentelor incarcate si ierarhizarea candidatilor acestia vor fi informati prin atribuirea statusului admis/respins. Pentru programul de studii de Medicina veterinara se va sustine o proba scrisa cu desfasurare online. Confirmarea accesului la proba scrisa va fi trimisa pe email candidatilor inscrisi”, se arata in comunicat.

Citeste si Noi termene pentru Programul Tomata 2020: 1 si 15 iulie!

Criteriile de admitere la USAMV sunt: 70% media de la Bacalaureat; 30% nota/media aritmetica la una din probele de Bacalaureat – limba romana/limba materna, matematica, chimie, biologie (biologie vegetala si animala, anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana) sau geografie (la alegerea candidatului).

Criteriile de admitere la programul de studii Medicina veterinara: 50% nota obtinuta la proba scrisa sustinuta online; 50% media de la Bacalaureat.

“Candidatii declarati admisi la concursul de admitere – sesiunea 2020 vor semna contractul de studii cu USAMV si il vor incarca in platforma dedicata admiterii, cu obligatia depunerii acestuia la secretariatele facultatilor, odata cu documentele in original pana in data de 5 octombrie 2020”, explica sursa citata.

Detalierea numarului de locuri pe programe de studii si domenii, precum si alte informatii privind admiterea 2020 se gasesc la adresa: https://www.usamv.ro/index.php/ro/admitere.

Sursa: Stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *