Sustine Agrostandard
arhiva stiri
starea vremii
Industria alimentara
Vascar lanseaza platforma Alege Natural, fara E-uri
Agrostandard | 1 August, 2018 | 0 comentarii | 441 vizualizari |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

vascarVascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, anunta lansarea platformei Alege Natural, Fara E-uri, ce cuprinde produse din carne cu ingrediente 100% naturale. In urma unui studiu de piata intern realizat de catre Vascar la inceputul acestui an, 83% dintre consumatori au declarat ca isi doresc produse din carne naturale, cu gust delicios, fara E-uri. “Ideea lansarii noilor produse a venit din dorinta de a oferi consumatorilor sansa de a se bucura de produse din carne cu gust cu adevarat special si ingrediente 100% naturale. Ne bucuram sa anuntam azi platforma Alege Natural, Fara E-uri care cuprinde o gama variata de produse cu ingrediente 100% naturale – fara E-uri, aditivi, conservanti sau coloranti – cu gust bogat, savuros, obtinut din carne atent selectionata si condimente naturale. Platforma noastra este foarte simpla si corecta: nu doar renuntam la cateva E-uri, ci le eliminam complet!” spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Sub umbrela Alege Natural, Fara E-uri se gasesc: produsele rumenite Moldova in Bucate (Muschi file rumenit si Ceafa rumenita, Salam rumenit si Salam de vara rumenit si Carnati taranesti rumeniti) care au un design de eticheta nou, specialitatile de rata Moldova in Bucate (Pulpa de rata si Piept de rata), produsele Moldova in Bucate din gama Horia Virlan (Burger 100% antricot de vita, Carnaciori de casa, Carnaciori de casa picanti si Carnati taranesti cu busuioc), gama de carne fresh 100% romaneasca (Cotlet de porc cu os, Ceafa de porc cu os, Carne tocata, Snitel din carne de porc), gama de mancaruri si ciorbe la conserva Moldova in bucate.

“Intreg portofoliul nostru de produse trece printr-un proces complex de eliminare a E-urilor, insa acest lucru va fi posibil treptat, cu pasi marunti, pentru ca trebuie sa oferim consumatorilor produse bune si care sa respecte termenul de valabilite necesar pentru siguranta alimentara” spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Gama de produse rumenite este una speciala, in linie cu viziunea companiei si sloganul „Moldova in bucate – invita Romania la o masa sanatoasa si gustoasa”.

Produsele sunt fabricate prin coacere si afumare, procedura inovatoare ce permite nu doar pastrarea unui gust cu adevarat delicios, diferit de tot ce exista acum pe piata, dar si a unui standard superior de calitate. Vascar este singurul producator din Romania care a creat o linie de produse rumenite.

Gama de produse rumenite este creata de o echipa intreaga de maestri bucatari, dupa o reteta traditionala, la care se adauga un plus de savoare gratie tehnologiei inovatoare ce permite coacerea si afumarea preparatelor.

Din 1,3 kilograme de carne de cea mai buna calitate se obtine 1 kilogram de carne rumenita in fum din lemn de fag.

Despre Vascar

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 18 magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marca proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl. In 2017, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 16 milioane de euro.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Agrostandard | 30 September, 2020 | 0 comentarii | 119 vizualizari | 1 vot

AFIR_9.1a

AFIR anunța ca se prelungește sesiunea de primire a cererilor de finantare pentru grupurile de producatori din sectorul pomicol, pana in data de 13 noiembrie 2020 (Sm 9.1a)! Submasura 9.1a are ca scop sprijinirea infiintarii grupurilor de producatori in sectorul pomicol si, in consecinta, o mai mare coordonare a productiei pentru a face fata unei […]

Autor: Agrostandard | 30 September, 2020 | 0 comentarii | 101 vizualizari | 1 vot

aurel_simion

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) are in lucru un numar de cinci scheme de calitate, din care trei au fost comunicate deja la Bruxelles, a anuntat Aurel Simion, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, in cadrul evenimentului bucharestFoodSummit.ro desfasurat la USAMV Bucuresti. „Ministerul Agriculturii are deja din luna ianuarie cinci scheme de calitate pe […]

Autor: Agrostandard | 29 September, 2020 | 0 comentarii | 81 vizualizari | 1 vot

risipa_alimentara

Fiecare roman arunca, in medie, 129 de kilograme de mancare pe an, iar tinta Guvernului este sa reduca aceasta cantitate (mancare gatita, fructe, legume, produse de panificatie, lactate, carne) la jumatate pana in 2030, a declarat, marti, Cornel Hanganu, consilier in cadrul Departamentului pentru Dezvoltare Durabila a Romaniei din cadrul Guvernului Romaniei. in cadrul conferintei […]

Autor: Agrostandard | 28 September, 2020 | 0 comentarii | 210 vizualizari | 1 vot

PAINE_NEAMBALATA

Razboiul painii sau mai precis preferinta romanilor pentru un anumit fel de paine, fie ca vorbim de varianta ambalata sau neambalata trece intr-o noua faza! Recent, Universitatea din Bucuresti a facut public un studiu potrivit căruia virusul Sars-Cov-2 s-ar putea transmite prin consumul de pâine neambalata. Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse […]

Autor: Agrostandard | 28 September, 2020 | 0 comentarii | 100 vizualizari | 1 vot

paine_COVID

Ca urmare a aparitiei in spatiul public a rezultatelor unui studiu realizat de Universitatea din Bucuresti (UB), potrivit caruia painea neambalata ramane contaminata dupa contactul cu SARS-CoV-2 si ar putea constitui o sursa de transmitere pentru acest virus, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) face urmatoarele precizari: Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor […]

"Producatori si bazine legumicole"
Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:



Agrostandard poze
PARTENERI
Hydro
Rossmann
Ameropa
KWS
Oscar Downstream | distribuitor motorina | statii de incinta | serviciul card de flota | motorina vrac
Seminis
Seminis
Welcome | SC Kwizda Agro Romania SRL
Agrosel | the seed professional



bad politics

2020 © Agrostandard