Damian Marian, fondatorul restaurantului The Grill alaturi de Dani Otil, vorbeste despre experienta traita in vremurile pandemiei. S-a trecut la terasa, dar au crescut si livrarile la domiciliu, care au ajuns sa aiba o pondere intre 25 si 30% din vanzarile totale, bonul mediu avand o valoare cuprinsa intre 100 si 120 RON. Referitor la scaderea vanzarilor si a numarului de clienti din aceasta perioada, Damian spune ca acestea au scazut la aproximativ 70% din capacitatea normala, insa declara ca The Grill este un „ caz mai norocos, datorita faptului ca restaurantul dispune de o terasa destul de incapatoare si nu ne-a afectat foarte mult”.
Referitor la deciziile luate in privinta angajatilor, Damian afirma ca nu s-a renuntat la nici un angajat ci doar s-au diminuat turele de lucru. Vizavi de masurile de sprijin luate de autoritati, Damian se declara multumit de faptul ca le-a fost permis sa trimita angajatii in somaj tehnic, ceea ce a fost de un real ajutor.
The Grill este un restaurant a carui poveste a luat nastere de la un vis comun si de la o prietenie stransa intre Demi si Dani. Unul a adus experienta in gastronomie de peste 20 de ani, iar celalalt a venit cu pasiunea pentru arta culinara si un know-how in materie de publicitate si comunicare.
“Meet and meat” – sloganul The Grill este ceea ce ii face pe oameni sa se conecteze, sa rada si sa simta ca nimic nu e imposibil atunci cand se afla in prezenta unei companii placute si in fata unor preparate de exceptie. La The Grill, se acorda o atentie speciala fiecarui ingredient, astfel pentru realizarea tuturor preparatelor sunt folosite doar produse proaspete, de cea mai buna calitate.
Citeste si Dispare programul Tomata, ce vine in schimb?!
Toate preparatele de la The Grill, fie ca vorbim de salate, paste, muschi de vita argentiniana, piept de rata sau caracatita prajita, imbina gusturi rafinate naturale, si reprezinta principalul motiv pentru care atmosfera de la The Grill este una inedita, satisfacand si cele mai exigente standarde culinare ale fiecarui client.
Sursa: FoodBiz
Adauga un comentariu!
Editoriale din aceeasi categorie
Autor: Agrostandard | 20 January, 2021 | 0 comentarii | 524 vizualizari | 1 vot

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a anuntat sumele care vor ajunge la legumicultori pentru Campania 2020: 4880 euro/ha – sprijin cuplat vegetal (SCV) pentru legume cultivate in spatii protejate si 1800 euro/ha – SCV la tomate pentru industrializare. Programul Tomata se va extinde si se va imbunatati, dupa ce in patru ani a consumat 172 mil. […]
Autor: Agrostandard | 19 January, 2021 | 0 comentarii | 176 vizualizari | 1 vot

Pe vremuri producea masini agricole, astazi vorbim de roboti si drone, senzori sau echipamente de ultima generatie, conform solicitarilor venite din partea pietei. O transformare incredibila a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Masini si Instalatii Destinate Agriculturii si Industriei Alimentare – INMA Bucuresti, cu o traditie de aproape 100 de ani, la care putini s-ar […]
Autor: Agrostandard | 18 January, 2021 | 0 comentarii | 152 vizualizari | 1 vot

Federatia Asociatiilor Apicole din Romania Romapis s-a saturat de derogarile repetate privind utilizarea neonicotinoidelor in Romania si atrage atentia ministrului Agriculturii Adrian Oros ca ele -au facut prin abuzarea legislatiei europene, motiv pentru care solicitam corectarea acestor erori grave prin revocarea autorizatiilor nr. 13335, 13336 si 13337/18.12.2020. Iata si scrisoare adresata ministrului Oros de ROMAPIS. […]
Autor: Agrostandard | 16 January, 2021 | 1 comentarii | 597 vizualizari | 1 vot

Compania Green Way Farm din comuna Lumina, judetul Constanta, a reusit sa obtina o finantare in valoare de 720.746 de euro prin programul PNDR 2020, sumele fiind alocate pentru infiintarea unei ferme de porci, dar si a unei unitati de procesare, fiind asigurat practic intreg lantul de productie. Valoarea totala a investitiei se ridca la […]
Autor: Agrostandard | 11 January, 2021 | 0 comentarii | 1752 vizualizari | 3 voturi

Asa cum era de asteptat, programul Tomata nu va mai continua in acest, va functiona in schimb programul de minimis pentru legume in spatii protejate, a declarat ministrul Agriculturii Adrian Oros la AgroTv. “Pentru programul de minimis vom avea la dispozitie 88 milioane de euro. Vor fi sprijinite alte legume cultivate in spatii protejate, nu […]