Prodal 94 intra pe segmentul apei minerale

Prodal 94 intra pe segmentul apei minerale

 

carpatinaConsiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Prodal 94, compania care imbuteliaza votca Stalinskaya si care are ca actionar pe Jabbar Kanani, proprietarul Agricover, intentioneaza sa preia companiile Lipomin si Carpatina. Prodal 94 are ca obiect principal de activitate productia bauturilor spirtoase. Companiile Lipomin si Carpatina Lipomin si Carpatina sunt controlate de ACCESSION II Romania Limited si comercializeaza apa minerala plata si apa minerala carbogazoasa sub brandurile Lipova si Carpatina. “In urma analizei acestei concentrari economice, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea notificata nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential”, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Citeste si AFIR: Semnatura electronica, obligatorie pe formularele de plata aferente proiectelor de investitii

Prodal 94 este controlata de oamenii de afaceri de origine iraniana, Jabbar Kanani si Bagher Karimzadeh, potrivit informatiilor din piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *