Sustine Agrostandard
starea vremii
Industria alimentara
MGC Topoloveni, in vizita la Bucium
Agrostandard | 9 October, 2015 | 0 comentarii | 460 vizualizari |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

topoloveniMGC Topoloveni, producătorul cu cea mai variată gamă de soluții integrate pentru industria HoReCa, s-a întâlnit in data de 30 septembrie la Motel Bucium cu bucătării renumite din Iași să definească împreună meniurile preferate ale moldovenilor. Compania, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, și-a întărit poziția în zonă, odată cu inaugurarea recentă a unui depozit în cadrul programului de extindere la nivel național. Programe similare au mai fost realizatela Buftea și Cluj, venind în completarea investiției de aproximativ 4 milioane de euro în complexul de fabrici cu tradiție de peste 100 de ani de la Topoloveni.

Complexul se întinde pe o suprafaţa totală de 6 hectare și are o capacitate de producție de 300 de tone produs finit pe săptămână.

“Suntem oricând pregătiți să asigurăm 90% din nevoile oricărui format de business HoReCa, fie el restaurant a la carte, fast-food, cantină sau autoservire. De exemplu, cu soluțiile MGC Topoloveni poți servi 15 000 de oameni într-o zi, cu maximum 10 bucătari în loc de 50 cât ar fi minimul necesar.  Am ajuns în faza în care, pe baza experienței de peste 20 de ani din domeniul HoReCa, reușim să cunoaștem foarte bine problemele cu care se confruntă cei din industrie și astfel să oferim soluții personalizate bazate pe calitate, constanță și gestiune.” a declarat un oficial al companiei.
topo2MGC Topoloveni privește cu interes toate piețele din țară, pentru companie  este important să fie prezentă în toate zonele din România, la fel ca și pe plan extern unde deja au început parteneriate cu țări din Vestul Europei.

MGC Topoloveni folosește tehnologii de ultimă generație reușind să păstreze calitățile nutritive ale materiei prime, folosind doar ingrediente de calitate și fructe și legume proaspete.

Materiile prime sunt achiziționate în mare parte de la furnizori locali, anul acesta, de exemplu, zona Moldovei fiind principalul furnizor de pleurotus pentru companie.

topo3Am decis sa venim în Moldova și pentru ca moldovenii mănâncă bine, așa ca la mama acasă și ne mândrim cu faptul că celebrele pârjoale moldovenești reprezintă produsul pe care noi îl vindem cel mai bine în această zonă.” a mai completat oficialul MGC Topoloveni.

În ultimul an, compania si-a extins atât zonele de distribuție, cât și portofoliul de clienți. O noutate pentru acest an este prezența MGC Topoloveni pe toate canalele de vânzare, de la segmentul TT (Tradițional Trade), rețeaua IKA (International key account), până la rețeaua HoReCa, produsele fiind comercializate sub marca Bunătăți de Topoloveni.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website

thirteen − 6 =

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Agrostandard | 12 December, 2017 | 0 comentarii | 147 vizualizari | 1 vot

magazin

Piata romaneasca de retail este estimata, in prezent, la 40 miliarde euro, 85% din produsele vandute in lantul de comert fiind de origine mixta, iar 15% sunt produse locale, conform unui studiu de realizat de Euler Hermes. In 2016, piata de retail din Romania a inregistrat o crestere de 12% pe fondul majorarii salariului minim […]

Autor: Agrostandard | 10 December, 2017 | 0 comentarii | 355 vizualizari | 1 vot

CARNE

In preajma sarbatorilor de iarna cand, in mod traditional, creste consumul de produse alimentare, ANSVSA recomanda cetatenilor sa achiziționeze produse alimentare numai din unitati sau spatii autorizate sanitar veterinar. In cadrul acestor unitați autorizate atat carnea cat si alte produse de origine animala sau non-animala au fost supuse controlului sanitar-veterinar si pentru siguranta alimentelor si […]

Autor: Agrostandard | 10 December, 2017 | 0 comentarii | 463 vizualizari | 1 vot

oua

Opt din zece romani consuma oua saptamanal, iar cei mai multi dintre ei (39%) consuma intre trei si sase oua pe saptamana, potrivit unui comunicat realizat de Agricola Bacau, in noiembrie. 14% dintre cei chestionati consuma oua zilnic si doar unu din zece romani declara ca mananca mai putin de un ou pe saptamana sau […]

Autor: Agrostandard | 5 December, 2017 | 0 comentarii | 269 vizualizari | 1 vot

caramizaru

FrieslandCampina, unul din principalii jucatori pe piata interna a lactatelor, a investit in acest an, in ciuda contextului dificil de piata, circa 1,3 milioane de euro intr-o linie de productie a telemelei la fabrica din Cluj. Acesta este de altfel si nivelul investitiilor realizate de companie, care trece de cativa ani printr-un amplu proces de […]

Autor: Agrostandard | 2 December, 2017 | 0 comentarii | 1052 vizualizari | 1 vot

KV_VDR (2)

Kaufland a lansat recent noua sa marca proprie, K-Vreau din Romania in intreaga retea nationala de magazine. K-Vreau din Romania ofera produse facute exclusiv de producatori si furnizori locali, fiind prima marca proprie a companiei realizata in intregime la nivel local, special pentru Romania. Gama ofera o varietate de produse special pentru cei care vor […]

"Producatori si bazine legumicole"
Voturi
Vizualizari
Comentarii
12 Oct 2017 | 0 comentarii | 1600 vizualizari | 6 voturi
17 Sep 2017 | 0 comentarii | 1871 vizualizari | 4 voturi
05 Dec 2017 | 0 comentarii | 2279 vizualizari | 2 voturi
»
20 Sep 2017 | 0 comentarii | 3727 vizualizari | 2 voturi
»
24 Oct 2017 | 0 comentarii | 3394 vizualizari | 2 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:



Agrostandard poze
PARTENERI
Ameropa



bad politics

2017 © Agrostandard