Sustine Agrostandard
arhiva stiri
starea vremii
Industria alimentara
INGREDIENTS SHOW 2018 = locul de intalnire a procesatorilor din industria alimentara cu furnizorii de ingrediente, in cadrul caruia specialistii vor prezenta ultimele noutati aparute in domeniul ingredientelor
Agrostandard | 26 July, 2018 | 0 comentarii | 618 vizualizari |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Variety of appetizers in transparent glasses. Snacks. Finger food.

Variety of appetizers in transparent glasses. Snacks. Finger food.

INVITATUL SPECIAL este avocatul CESARE VARALLO, specializat in legi europene si internationale referitoare la fraude alimentare si Vice Presedinte – Business and Regulatory Affairs EU – INSCATECH! INGREDIENTS SHOW, a doua editie a singurului eveniment B2B dedicat ingredientelor si adresat specialistilor din industria alimentara romaneasca, va avea loc in zilele de 11 si 12 octombrie la Hotel Ramada din Sibiu.

Organizat in premiera nationala de revista RO.aliment, INGREDIENTS SHOW reprezinta un eveniment special conceput pentru a facilita schimbul de informatii intre furnizorii de ingrediente si procesatorii din industria alimentara. Astfel, Sibiu devine punctul de intalnire al industriei alimentare dedicat ingredientelor. La conferinta vor fi prezentate inovatii, tendinte de consum si evolutii comerciale ce influenteaza astazi industria prelucratoare a produselor alimentare.

„Ghidandu-ne dupa interesul manifestat de reprezentatii industriei alimentare la prima editie, cea din 2017, suntem increzatori in succesul acestui eveniment. Organizat sub forma de worshop-uri aplicate, INGREDIENTS SHOW este un eveniment unic pentru piata romaneasca, reprezentand locul unde sunt asteptati cei interesati sa isi imbunatateasca portofoliul de produse, prin utilizarea unor ultimelor produse aparute pe piata in materie de ingrediente ori materii prime. Pe parcursul celor doua zile vor sustine prezentari cei mai importanti producatori si distribuitori de ingrediente, cat si specialisti in etichetare, legislatie sau igiena alimentara”, spune Claudia Bocean, Managing Partner revista RO.aliment.

Evenimentul este structurat in cinci parti, cate un workshop pentru fiecare domeniu esential pentru piata romaneasca: carne, lapte si inghetata, dulciuri si panificatie, bacanie (sosuri, maioneza, tartinabile, produse instant, conserve, ready-meal, catering) si o sedinta comuna.

INVITATUL SPECIAL este avocatul CESARE VARALLO, specializat in legi europene si internationale referitoare la fraude alimentare si Vice Presedinte – Business and Regulatory Affairs EU – INSCATECH.

De ce sa participati daca sunteti FURNIZOR DE INGREDIENTE ȘI MATERII PRIME

Participand la INGREDIENTS SHOW, veti avea sansa sa va promovati in randul a peste 130 de reprezentanti din industria alimentara (carne, lactate, inghetata, panificatie, dulciuri si bacanie). Veniti sa scriem impreuna viitorul industriei alimentare romanesti, contribuind activ la dictarea tenditelor de consum prin imbunatatirea produselor finale cu ajutorul ingredientelor dumneavoastra.

De ce sa participati daca sunteti PROCESATOR

Daca vreti sa fiti in pas cu avansul tehnologic si cu elementele noi ce va pot scuti de bataile de cap date de utilizarea unor tehnologii si produse invechite, veniti la INGREDIENTS SHOW! Ceea ce directorul de productie poate face pe parcursul a cateva luni prin solicitarea de oferte si prospectarea ingredientelor disponibile pentru piata romaneasca se poate realiza in doar doua zile, intrucat la INGREDIENTS SHOW vor fi furnizorii care merita atentia dumneavoastra.

FIND THE PERFECT INGREDIENT! GO TO INGREDIENTS SHOW 2018!

PARTENER PREMIUM: KUK ROMANIE
PARTENERI: SUPER EGGS, INAQ CONSULTING
PARTENERI OFICIALI: APRIL, ARC, ROMALIMENTA,

INFORMAȚII LA:
+4031 436 4191, +40744 162991
office@roaliment.ro, www.roaliment.ro

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Agrostandard | 30 September, 2020 | 0 comentarii | 121 vizualizari | 1 vot

AFIR_9.1a

AFIR anunța ca se prelungește sesiunea de primire a cererilor de finantare pentru grupurile de producatori din sectorul pomicol, pana in data de 13 noiembrie 2020 (Sm 9.1a)! Submasura 9.1a are ca scop sprijinirea infiintarii grupurilor de producatori in sectorul pomicol si, in consecinta, o mai mare coordonare a productiei pentru a face fata unei […]

Autor: Agrostandard | 30 September, 2020 | 0 comentarii | 103 vizualizari | 1 vot

aurel_simion

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) are in lucru un numar de cinci scheme de calitate, din care trei au fost comunicate deja la Bruxelles, a anuntat Aurel Simion, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, in cadrul evenimentului bucharestFoodSummit.ro desfasurat la USAMV Bucuresti. „Ministerul Agriculturii are deja din luna ianuarie cinci scheme de calitate pe […]

Autor: Agrostandard | 29 September, 2020 | 0 comentarii | 82 vizualizari | 1 vot

risipa_alimentara

Fiecare roman arunca, in medie, 129 de kilograme de mancare pe an, iar tinta Guvernului este sa reduca aceasta cantitate (mancare gatita, fructe, legume, produse de panificatie, lactate, carne) la jumatate pana in 2030, a declarat, marti, Cornel Hanganu, consilier in cadrul Departamentului pentru Dezvoltare Durabila a Romaniei din cadrul Guvernului Romaniei. in cadrul conferintei […]

Autor: Agrostandard | 28 September, 2020 | 0 comentarii | 210 vizualizari | 1 vot

PAINE_NEAMBALATA

Razboiul painii sau mai precis preferinta romanilor pentru un anumit fel de paine, fie ca vorbim de varianta ambalata sau neambalata trece intr-o noua faza! Recent, Universitatea din Bucuresti a facut public un studiu potrivit căruia virusul Sars-Cov-2 s-ar putea transmite prin consumul de pâine neambalata. Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse […]

Autor: Agrostandard | 28 September, 2020 | 0 comentarii | 100 vizualizari | 1 vot

paine_COVID

Ca urmare a aparitiei in spatiul public a rezultatelor unui studiu realizat de Universitatea din Bucuresti (UB), potrivit caruia painea neambalata ramane contaminata dupa contactul cu SARS-CoV-2 si ar putea constitui o sursa de transmitere pentru acest virus, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) face urmatoarele precizari: Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor […]

"Producatori si bazine legumicole"
Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:



Agrostandard poze
PARTENERI
Hydro
Rossmann
Ameropa
KWS
Oscar Downstream | distribuitor motorina | statii de incinta | serviciul card de flota | motorina vrac
Seminis
Seminis
Welcome | SC Kwizda Agro Romania SRL
Agrosel | the seed professional



bad politics

2020 © Agrostandard