AgroStandard este partener media la cea de-a doua editie a BucharestFoodSummit (12-14 noiembrie 2019)! Editia din acest an a BucharestFoodSummit, cel mai important eveniment al toamnei din domeniul agriculturii, productiei alimentare, logisticii si HORECA din Romania si regiune, se desfasoara in perioada 12-14 noiembrie, la Academia de Studii Economice si Hotel Sheraton din Bucuresti si are partener principal revista FoodBiz. Evenimentul se adreseaza oamenilor de afaceri din sectoarele mentionate, constituind o buna ocazie de a lua contact cu cele mai noi informatii privind mediul de business autohton, dar si cu ultimele noutati in materie de finantare, tehnologie, oportunitati de afaceri sau piete de desfacere la export.
O atentie deosebita este acordata tinerilor antreprenori, care vor avea la dipozitie un panel de discutii dedicat start-up-urilor. O premiera ce va fi continuata si la urmatoarele editii ale BucharestFoodSummit.
Dupa succesul inregistrat la prima editie a BucharestFoodSummit din noiembrie 2018, editia din acest an se pozitioneaza ca un eveniment de o si mai mare anvergura, reunind personalitati importante din mediul de afaceri, academic, politicieni, precum si autoritati importante din structurile administrative.
Printre speakeri se numara:
• Bogdan Marius Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei
• Sergiu Oprescu, presedinte Alpha Bank, presedinte Asociatia Bancilor din Romania
• Dan Suciu, purtator de cuvant BNR
• Bogdan Constantin Neacsu, presedinte CEC Bank
• Alexandru Potor, secretar de stat Ministerul Fondurilor Europene
• Alexandru Tachianu, secretar de stat Ministerul Agriculturii
• Alexandru Stanescu, presedinte Comisia de Agricultura din Camera Deputatilor
• Adrian Chesnoiu, director general AFIR
• Adrian Pintea, director general APIA
• Nicolae Istudor, rector ASE
• Nicolae Badea, fondator si CEO al Computerland Romania
• Radu Timis, fondator Cris-Tim
• precum si fermieri cunoscuti cum ar fi Dimitrie Musca, CAI Curtici sau Gheorghe Albu, presedinte LAPAR.
BucharestFoodSummit este organizat de Event Space, in colaborare cu:
• CEC Bank
• HORA – Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania
• ASPES – Asociatia pentru Studii si Prognoze Economico-Sociale
• FIHR – Federatia Industriei Hoteliere din Romania
• Academia de Studii Economice Bucuresti.
Partenerii media: FoodBiz, TVR Internatíonal, Agrointeligenta, Economistul, Agrostandard si Phoenix Media.
Mai multe informatii gasiti aici.
Pe langa BucharestFoodSummit, Event Space mai organizeaza un alt eveniment de top: FoodIntelForum, conferinta internationala dedicata sectorului agribusiness.
Adauga un comentariu!
Editoriale din aceeasi categorie
Autor: Agrostandard | 25 January, 2021 | 0 comentarii | 72 vizualizari | 1 vot

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania (ACDBR) acuza Ministerul Fondurilor Europene de ingradirea dreptului la accesarea fondurilor europene, dupa ce a nesocotit obligatia de a notifica Comisiei Europene modificarea Schemei de ajutor de stat instituite prin Legea nr. 220/2020 de aprobare a OUG nr 130/2020. Prin acest act normativ se finanteaza sectoare economice […]
Autor: Agrostandard | 15 January, 2021 | 0 comentarii | 182 vizualizari | 1 vot

Rusia va fi cel mai mare exportator global de grau in sezonul in curs, in pofida introducerii unei taxe la exporturile de grau, precum şi a unei cote la exporturile de cereale, conform unei estimari realizate de Departamentul American al Agriculturii (USDA). Americanii se asteapta ca Rusia sa devina leader in sezonul 2020 – 2021, […]
Autor: Agrostandard | 9 January, 2021 | 0 comentarii | 136 vizualizari | 1 vot

Cererea globala pentru produsele chineze a fost atat de puternica in ultima perioada, incat a creat o criza de containere maritime si a impins in sus costurile cu shipping-ul, ceea ce ar putea limita exporturile Chinei in lunile urmatoare, transmite Bloomberg. Incepand din luna iulie a anului trecut, exporturile din China au fost in crestere, […]
Autor: Agrostandard | 21 December, 2020 | 0 comentarii | 648 vizualizari | 1 vot

Italienii sunt cei mai mari consumatori de ciuperci salbatice proaspete din Romania, sustine Ile Stelian, un antreprenor care a reusit sa faca din valorificarea ciupercilor si fructelor de padure culese din flora spontana un business de familie rentabil. In sezon, adica incepand cu perioada aprilie mai si terminand undeva spre sfarsitul lunii noiembrie, ciupercile naturale […]
Autor: Agrostandard | 21 December, 2020 | 0 comentarii | 219 vizualizari | 1 vot

Selgros Cash & Carry Romania a deschis recent, in localitatea Chiajna, pe Centura Bucuresti, o platforma logistica de 10.000 mp, prin care isi va aproviziona magazinele cu toate produsele care au nevoie de temperatura controlata la depozitare: legume, fructe, delicatese, lactate, mezeluri, peste, produse congelate. Noul hub logistic al Selgros va imbunatati eficienta lantului de […]