Bucharest Food Summit s-a dovedit a fi si in 2019 cel mai important eveniment al anului dedicat tehnologiilor si industriei agroalimentare. Manifestarea, desfasurata in perioada 12-14 noiembrie 2019 la ASE Bucuresti si Hotel Sheraton, a atras cei mai importanti oameni de afaceri din agricultura, industria alimentara si HoReCa, precum si factori de decizie din structurile administrative. Invitatul special al manifestarii a fost specialistul in geopolitica Hardy Schloer, cel care a prognozat caderea puternica a indicelui Dow Jones, cel mai important indice al pietei de capital la Bursa din New York, cofondator al companiei Raven Pack, care livreaza rapoarte de analiza si prognoza unor mari institutii financiare din intreaga lume.
Bucharest Food Summit s-a desfasurat in cadrul a patru paneluri de discutii si o sesiune plenara, ocazie cu care au fost tratate subiecte importante ale momentului, pornind de la „Evolutia calitatii fortei de munca in agribusiness, productie alimentara, de bauturi si HoReCa in Europa Centrala si de Sud-Est” (Panel I), „Alianta producatorilor agroalimentari cu retailerii si consumatorii. Cai de realizare” – Panel organizat sub coordonarea Grupului Agrointeligenta (Panel II), „Modele de succes in business. Tehnici de imbunatatire a calitatii serviciilor. Eficientizarea dialogului dintre mediul de afaceri si autoritati” (Panel III), pana la „Modalitati de finantare alternativa pentru antreprenorii firmelor medii si mari din agribusiness, productie alimentara, de bauturi si HoReCa” (Panel IV).
A urmat apoi Sesiunea plenara desfasurata in Aula Magna, ASE Bucuresti, avand ca speakeri pe Hardy Schloer, cu tema „Cum schimba inteligenta artificiala business-ul dumneavoastra azi? Pentru totdeauna” si Georgios Argentopoulos, Chairman and CEO Sphera Franchise Group – „Aliatul tau personal: Inteligenta artificiala”.
Pe lista speakerilor la editia din acest an a Bucharest Food Summmit s-au mai aflat: Gabriel Biris, Partener Fondator Casa de Avocatura Biris-Goran; Anita Panait, Director Executiv HORA; László Borbély, Consilier de Stat, Cabinetul Primului Ministru; Alexandru Stanescu, Presedintele Comisiei pentru Agricultura din Camera Deputatilor; fermierul Gheorghe Albu, presedinte LAPAR, precum si alte nume importante din mediul de business autohton.
Bucharest Food Summit 2019 a fost organizat de Event Space, in colaborare cu revista
FoodBiz, CEC Bank, Computerland, Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR),Casa de Avocatura Biris-Goran, FIHR – Federatia Industriei Hoteliere din Romania, HORA – Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania, ASPES – Asociatia pentru Studii si Prognoze Economico-Sociale, si Academia de Studii Economice Bucuresti.
Partenerii media au fost revista FoodBiz, TVR International, Grupul Agrointeligenta, Economistul, Agrostandard si Phoenix Media.